tr-ts-mockups3.jpg
press17-bannerimg-min.jpg
press17-bannerimg-3.jpg
_40A9248-Edit-small-min.jpg
tr-ts-mockups3.jpg

PRESSE


SCROLL DOWN

PRESSE


Trendsales og Tradono går sammen for at skabe stærk markedsleder

 

De to digitale markedspladser Tradono og Trendsales går nu sammen for at styrke deres position på det danske marked yderligere. Tradono er en succesfuld dansk startup med en unik mobil tilgang, mens Trendsales har mange års erfaring og en meget loyal kundebase. Tradonos CEO, Mads Mathiesen, kommer til at stå i spidsen for den nye virksomhed, som har den schweiziske medievirksomhed Tamedia som hovedaktionær.

København, 14. november 2017

Den hastigt voksende startup, Tradono, og den populære modeplatform, Trendsales, slår sig nu sammen til én virksomhed. Fusionen mellem de to stærke digitale brands skaber en ny markedsleder på det voksende marked for second-hand-mode i Danmark og giver samtidig virksomhederne mulighed for at høste en række synergier på de områder, hvor de overlapper hinanden.

Tradono har oplevet markant vækst siden virksomheden blev etableret i 2014, mens Trendsales siden 2002 har opbygget et markant brand og en exceptionelt loyal kundebase. Med sammenlægningen får de to virksomheder en mere strømlinet organisation, som kan skabe yderligere vækst for begge brands i fremtiden.

Den schweiziske medievirksomhed Tamedia ejede før fusionen 100% af Trendsales og en minoritetsandel af Tradono, men vil i fremtiden være hovedaktionær i den samlede virksomhed, som også har Tradonos grundlæggere og medarbejdere samt tidlige investorer i Tradono i ejerkredsen.

Direktionen vil ud over Mads Mathiesen have Caspar Wolffsen som CFO, Mathias Hermansen som COO og Rasmus Andersen som CTO. Caspar Wolffsen har indtil nu været CFO hos Trendsales, mens Mathias Hermansen kom til Tradono som COO fra eBay Classifieds i august 2016. Rasmus Andersen er medstifter af Tradono.

CEO Mads Mathiesen er begejstret for sammenlægningen.

- Trendsales og Tradono er populære brands der supplerer hinanden godt. Sammen forbinder vi hundredtusinder af brugte varer med nye ejere hver måned, til glæde for både sælgerne, køberne og miljøet. Tradono har et stærkt mobilfokus med en voksende brugerbase, mens Trendsales har national rækkevidde og meget loyale brugere. Til sammen har vi allerede tæt på to millioner medlemmer, og vi ser frem til at vokse sammen og give den bedst mulige brugeroplevelse i vores branche, siger Mads Mathiesen.

 

Christoph Brand, chef for Classifieds & Marketplaces og direktionsmedlem i i Tamedia er ligeledes glad for fusionen:

- Danmark er et attraktivt marked, og vi mener, at vi med denne fusion har en meget god mulighed for at yderligere at udvide vores allerede stærke position på markedet, siger Christoph Brand.

Den nye organisation vil have fælles drift af de to brands, hvilket betyder, at virksomheden må sige farvel til omkring 10 fuldtidsansatte på de områder, hvor virksomhederne overlapper hinanden. De berørte medarbejdere vil blive støttet i processen og tilbydes rimelige betingelser i forbindelse med sammenlægningen.

Den nuværende CEO for Trendsales, Ole Højriis Kristensen, vil være en aktiv del af fusionsprocessen, men forlader virksomheden i begyndelsen af næste år for at søge nye udfordringer. Tamedia er taknemmelige for Oles succesfulde og dedikerede indsats for Trendsales i de sidste to år og ønsker ham alt det bedste.
Udover fusionen i Danmark, så overtager Tamedia 100 % af Tradono Switzerland Ltd. og vil arbejde videre med at positionere Tradono på det schweiziske marked med en licensaftale fra Tradono Denmark. Tradono blev lanceret i Schweiz i begyndelsen af 2016 i forbindelse med et joint venture med Tamedia.

Billedemateriale og kontaktinformationer forefindes nedenfor.

 
press17-bannerimg-min.jpg

Virksomhederne


Virksomhederne


tr-ts.jpg

Om Trendsales

Trendsales blev grundlagt i Danmark i 2002 og er den største digitale markedsplads for secondhand mode i Skandinavien. I 2014 købte Tamedia 88% af aktierne i Trendsales ApS, og i oktober 2017 blev de resterende 12% solgt af de tidligere grundlæggere til Tamedia. 

Om Tradono

Den danske secondhand-app, Tradono blev stiftet i slutningen af 2014. Virksomheden arbejder ud fra en ”mobile-first”-strategi. Tradono blev lanceret i Schweiz i begyndelsen af 2016 i forbindelse med et joint venture med Tamedia.

Om Tamedia

Tamedia er den førende private medievirksomhed i Schweiz. Virksomheden blev grundlagt i 1893 og beskæftiger ca. 3.400 ansatte i Schweiz, Østrig, Danmark, Frankrig, Tyskland, Israel, Luxembourg og Serbien. Tamedia blev børsnoteret på den schweiziske børs i år 2000.

press17-bannerimg-3.jpg

Billedemateriale


Alle billeder kan benyttes frit i forbindelse med nyheden om fusionen og
med akkreditering til Tradono/Trendsales.

Billedemateriale


Alle billeder kan benyttes frit i forbindelse med nyheden om fusionen og
med akkreditering til Tradono/Trendsales.

Identity

 
 
inverted_logotype_transparant.png
 
 
 
TRENDSALES_LOGO.jpg
 
 
 

Management

valkyria-1.jpg
 

Product

tr-ts-mockups-web.jpg
_40A9248-Edit-small-min.jpg

Kontakt


Kontakt


For yderligere information og interview:

Henvendelser ang. Tradono / Trendsales:

Anne Sofie Banke, Head of Marketing & PR, Tradono
+45 60 70 91 08
annesofie@tradono.com

Henvendelser ang. Tamedia:

Lasse Bloch
+45 60 20 25 00
lasse.bloch@gknordic.dk